Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Aschan Café, Turku (2. kerros)

Tämä Aschan toimii Hansassa, mutta 2. kerroksessa. Alakerroksesta löytyy toinen saman yrityksen toimipiste. Puhelinnumero on 044 7500 402 ja sähköpostiosoite hansa2krs@aschan.fi. Avoinna ma–pe 10–20, lauantaisin 10–18, sekä sunnuntaisin 12–16.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Aschan Café, Turku (2. kerros)" on saanut pisteet 6,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Turun kakkoskerroksen Aschan Cafésta.

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.