Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kahvila-Konditoria Houkutus, Joensuu

Kahvila-Konditoria Houkutus toimi Joensuussa Kuopion lisäksi. Avoinna ma–pe kello 7.30–19 ja lauantaisin 8.30–17. Puhelinnumero on 013 316 735 ja faksilaitteen numero 013 316 415. Kahvilapäällikkö Pia Jehkosen sähköpostiosoite on pia.jehkonen@houkutus.fi.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Kahvila-Konditoria Houkutus, Joensuu" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Joensuun Kahvila–Konditoria Houkutuksesta.

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.