Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kahvila–Konditoria Tunninen & Supinen

Kahvila-Konditoria Tunninen & Supinen toimii Siilinjärven liikekeskuksessa. Puhelinnumero on 017 462 2069 ja sähköpostiosoite posti@cafekonditoria.fi. Konditoria on avoinna arkisin 8–17 ja lauantaisin 8–13. Suljettu sunnuntaisin.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Kahvila–Konditoria Tunninen & Supinen" on saanut pisteet 6,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kahvila–Konditoria Tunnisesta & Supisesta.

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.