Konditoria.info — Suomen parhaat konditoriat

Etusivu: Konditoriat

Konditoria pH7, Helsinki (Konditoria pH7 Oy)

Konditorian toimipiste Helsingissä sijaitsee Ateneuminkujalla. Puhelinnumero on 09 478 92401 ja sähköpostiosoiet myynti@konditoriaph7.fi.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 324 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Konditoria pH7, Helsinki" on saanut pisteet 7,8/10. Se on 33 arvostelun tulos.

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Helsingin Konditoria pH7:stä.

Janne kääriäinen:

Cafe Cabriole Porvoo
Uskomaton valikoima omaperäinen
Parhaat runebergin tortut ikinä

  • Kirjoitettu: 11. päivä maaliskuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Konditoria pH7, Helsinki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="http://www.konditoria.info/pisteet/244" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

© Konditoria.info 2016
Hakemistossa listataan Suomen alueella toimivia konditorioita, konditoria–kahviloita ja konditoria–leipomoita. Vaikka Konditoria.info pyrkii pitämään yritysten yhteystiedot ajan tasalla, tietojen paikkansapitävyyttä ei voida taata. Konditoria.infon tekijältä on ilmestynyt tämän hakemiston lisäksi pannukakku- ja mokkapalat-aiheiset sivustot.