Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Naantalin Aurinkoinen, Martinkatu (Naantalin Aurinkoinen Oy)

Naantalin Aurinkoisen myymälä Turun Martinkadulla on avoinna arkisin kello 8–16.30 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu. Lounasbuffet katetaan arkisin klo 10.30–15. Puhelinnumero on 075 325 7315 (puhelun hinta 0,134€/min+pvm/mpm).

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Naantalin Aurinkoinen, Martinkatu" on saanut pisteet 8,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Martinkadun Naantalin Aurinkoisesta.

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.