Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Rosten Deli, Kauppahalli (Rostenin myymälä Kauppahallissa)

Puhelinnumero on 040 187 7773. Valikoimaan kuuluu joka päivä tuoretta leipää, myös kahvileivät. Kauppahallin Rosten Deli on samalla kauppahallin ainoa maitokauppa. Avoinna arkisin kello 8–18 ja lauantaisin 8–16.30. Sunnuntaisin suljettu.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Rosten Deli, Kauppahalli" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kauppahallin Rosten Delistä.

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.