Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Varmiolan Leipomon kahvila, Urjala (Kahvila-konditoria)

Tämä konditoria on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Konditorian esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 19.11.2014.)

Tämän kahvilan tietoja ei enää löydy yrityksen nettisivuilta.

Varmiolan Leipomon kahvilassa Urjalassa löytyy Urjalantieltä. Puhelinnumero on 03 546 6025 ja sähköpostiosoite myynti@varmiola.com. Avoinna ma–pe kello 7–17 ja lauantaisin 9–13. Suljettu sunnuntaisin.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Varmiolan Leipomon kahvila, Urjala" on saanut pisteet 7,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Urjalan Varmiolan Leipomon kahvilasta.

Kommentoitaessa julkaisua sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.